Mellon Solutions

ЕМБС: 5779731
Индустрија: Телеком и интернет
Адреса: Франклин Рузвелт 19
Град: Скопје
Телефон: 02/309-3750
Facebook: mellongroup
Подружницата на Mellon Technologies и член на Mellon Group е основана во 2003 година во Скопје. Компанијата е воспоставена на пазарот поради нејзината доминантна улога во воведувањето и рационализирањето на имплементацијата на новите технологии, како и квалитетот на контакт центарот и аутсорсинг услугите. Вклучувајќи го меѓународното знаење на групата со локалната експертиза на компанијата, Mellon Solutions е уникатно позициониран за да ги олесни сигурните и трансформирачките трансакции.барај огласи за вработување » барај останати огласи »