Работа во Охрид

  • Објавен пред 5 дена
  • ПРОМО
  • Активен до 27.08.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

НЕОГРАНИЧЕНА МОЖНОСТ!!!

                Компанија 25 години на пазарот во Македонија за претставништво во Охрид има потреба од нови соработници

Услови кои се потребни:

  • Мин ССС
  • Лојалност
  • Комуникативност

Се работи тимски, по претходно одредени процедури за работа со постојана поддршка и бесплатна обука за работењето.

За прием е потребно ИНТЕРВЈУ!!

КЛИКНИ