Агенти за презентација и продажба на терен

 • Објавен пред 2 недели
 • Home store
 • Активен до 17.10.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Хоме Сторе ЛТД Доо Скопје има потреба од вработување на персонал

Агенти за презентација и продажба на терен

 

Ангажманот вклучува презентација и продажба на производи на територијата на град Скопје и Р.М.

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Со или без работно искуство
 • Претходно работно искуство во продажба (презентација) ќе се смета за предност
 • Возачка дозвола Б - категорија (незадолжително)

 

Ние нудиме:

 • Работно време од 09 до 17 час
 • Плата 12 000 денари или 200 евра платени придонеси плус заработка од продажба на продукт (процент од продажба 500 денари)
 • Обезбеден превоз

 

Наша желба е да бидете дел од нашиот успешен тим.

 

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат со праќање на биографија (CV) преку полето

Аплицирај веднаш

Повеќе информации на телефон:   .... 071-365-045 Скопје

КЛИКНИ