Асистент за онлајн продажба

За компанијата: Сладок Дом е компанија со 2 продажни салони и 2 онлине продавници за Завеси, Домашен Текстил и Декоративни Осветлувања во Македонија. Нудиме голем број на модели со цени на секој степен на избор. www.SladokDom.com www.KupiZavesi.com повеќе за компанијата »

За компанијата: Сладок Дом е компанија со 2 продажни салони и 2 онлајн продавници за Завеси, Домашен Текстил и Декоративни Осветлувања во Македонија.

www.SladokDom.com  www.KupiZavesi.com   повеќе за компанијата »

За позицијата:

АСИСТЕНТ ЗА ОНЛАЈН ПРОДАЖБА

Опис на работата/клучни задачи и одговорности:

 • Извршување на активности поврзани со маркетинг, промоција и потикнување на продажба на производите
 • Спроведување и развивање на маркетинг стратегијата во согласност со целите на компанијата
 • Следење на светските трендови во маркетинг сферата
 • Креирање, имплементација и следење на онлајн и офлајн кампањи
 • Поставување материјали на платформата за онлајн продажба
 • Пакување на производите за достава и испорачување на доставувач во точно време
 • Уредување и обновување на информациите на веб страната за онлајн продажба
 • Навремено  и точно одговарање на прашања и барања од страна на купувачите на социјанлните мрежи и телефонски јавувања
 • Извршување на работни задачи поврзани со секојдневното функционирање
 • Комуникација со останатиот дел од тимот за продажба
 • Извршување на други активности поврзани со маркетинг, промоција и потикнување на продажба на производите
 • Одржување на професионален и услужен однос при пред и пост продажна поддршка за потрошувачи
 • Водење на документацијата произлезена од онлајн продажба
 • За координирање и за одговорноста за својата работа одговара пред Менаџерот на маркетинг

Специфични знаења и потребни вештини:

 • Високо ниво на деловна комуникација
 • Познавање на работа со "Photoshop"
 • Мотивација за кариерно развивање
 • Одговорна и организирана личност
 • Комуникативна и креативна
 • Солидни вештини за писмено изразување
 • Лојалност и професионален пристап кон работата
 • Иницијативност, посветеност и амбициозност
 • Познавање и работа со социјални мрежи
 • Способност за работа со клиенти
 • Колегијалност и способност за работа во тим
 • Способност за работа под притисок и на кратки рокови.
 • Способност за брзо прилагодување кон новонастанати ситуации и проекти
 • Позитивен однос и убедливост во комуникацијата

Ако сте енергични, храбри и полни со ентузијазам, а воедно сакате да се надоградувата и сакате да работите како дел од тим, тогаш Вашето место е во нашиот тим.

Ве молиме испратете биографија  со назнака Асистент за онлајн продажба на [email protected] во рок од 15 дена од објавување на огласот.
Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат условите ќе бидат контактирани.