Возач

За компанијата: Неуромедика е првиот приватен медицински бренд во Македонија кој веќе 29 години работи на полето на современа и напредна здравствена заштита. 29 години искуство поминати низ константен раст и развој, и... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Неуромедика
 • Активен до 05.08.2021
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

НЕУРОМЕДИКА, болница во Р. Македонија која успешно работи веќе 29 години, објавува оглас за следната работна позиција:

ВОЗАЧ

Потребни квалификации:

 • ВСС/ССС
 • Претходно работно искуство во областа
 • Поседување возачка дозвола Б категорија - активен возач

​Личен профил:

 • Организираност и одговорност
 • Одлични комуникациски вештини
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност
 • Способност за работа под притисок и со кратки рокови

Ние Ви нудиме одлични услови за работа и пријатна работна атмосфера.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови да испратат CV преку полето за аплицирање.