Офис менаџер

 • Објавен пред една недела
 • ДОТ Архитекти
 • Активен до 14.07.2018
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Одговорности и задачи:

 • Организира административни, финансиски и организациски задачи при работењето
 • Деловна коресподенција
 • Водење на деловодна книга, архивирање на документи и подготовка на извештаи
 • Пријава, одјава на вработените, подготовка на договори за вработување;
 • Административна подршка на менаџментот и тимот
 • Останата административна поддршка- пред сметководство

 

Потребни квалификации:

 • Високо образование
 • Претходно работно искуство во администрација ќе се смета за предност
 • Развиени компјутерски вештини и познавање на MS Office програмите

 

Личен профил:

 • Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритет
 • Самоиницијативен, снаодлив и тимски работник
 • Одлични комуникациски вештини
 • Аналитички способности, упорни и енергични
 • Амбициозност и мотивираност, со желба за континуирана надградба
 • Професионален и позитивен однос
 • Љубезност и учтивост
 • Способност за самостојна и тимска работа,

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) на info@dotarhitekti.com.mk, со задолжителна назнака на работното место за кое аплицирате.

 

КЛИКНИ