Градежен инженер

Фирмата ЛИМ ДИЗАЈН ДООЕЛ од Скопје има потреба од Градежен ИНЖЕНЕР

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ: 

  • Завршено високо стручно образование ( градежен инженер  или машински инженер-челични конструкции )
  • Познавање на AutoCad, 
  • Искуство во облсаста на  челичните конструкции
  • Поседување на лиценца за изградба или проектирање на градби од А или Б категорија ( ќе се смета за предност
  • Возачка дозвола (Б) Категорија

Вашата професионална биографија можете да ни ја  доставете на [најави се за да го видиш е-маилот] или дирекно да не контактирате на следиов телефонски број 078/260-622 Лице за контакт Игор

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »