ВОЗАЧ НА КАМИОН - Е КАТЕГОРИЈА

  • Објавен пред 2 месеци
  • MAKOSPED TRANS DOOEL SKOPJE
  • Активен до 27.04.2020
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Се бара возач на камион - E категорија.

Потребно е да се поседува сертификат за меѓународен транспорт.

контакт Маја Радуновиќ: 070 346 989

e-mail:info@makosped.com.mk

КЛИКНИ