Бараме возач на камион

  • Објавен пред 8 месеци
  • СЕФИС ШПЕД М
  • Активен до 13.10.2018
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Бараме возач на камион со полуприколка

Потребни услови :

 

  1. Најмалку средно или вишо образование(IV стручно образование или  V степен).
  2. Возачка дозвола Е-категорија.
  3. Да поседуваат електронска картичка и лиценца.

Сите заинтересирани да дојдат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Автокоманда, адреса:Ул.16 Македонска Бригада бр.4/3 локал 7  - Скопје или на е-маил адресата: sefisspedm@hotmail.com

КЛИКНИ