Маркетинг Агент

 • Објавен пред 6 дена
 • Фероглас ДОО
 • Активен до 23.11.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Маркетинг Агент

Компанијата Фероглас ДОО Скопје има потреба од Маркетинг Агент кој треба територијално да го покрива дел од Градот Скопје и градовите Велес, Гевгелија Куманово, Неготино и Кавадарци.

Опис на работни задачи и одговорности

 • Постигнување на зададените таргети
 • Развивање на деловно партнерски односи со клиентите
 • Редовна комуникација со постоечките клиенти како и придобивање на нови клиенти
 • Спроведување на планови и програми
 • Обезбедување и следење на информации
 •  

Потребни квалификации

 • Завршено средно образование или Високо образование;
 • Познавање на MS Office tools;
 • Возачка дозвола Б категорија;
 • Познавање на Англиски јазик Средно ниво;
 • Одлични преговарачки и организациски вештини;
 • Комуникациски вештини;
 • Проактивност во постигнувањето на деловните цели;
 • Способност за создавање на  иновативни  и квалитетни резултати;
 • Способност за максимално искористување на времето и ресурсите со цел зголемување на ефикасноста;
 • Тимски играч

 

Тип на работно место

 • Неопределено

Работно време

 • Од 08:00 до 16:00 часот

Паричен нето износ на плата:

 • 33.630,00 денари

Кандидатите кои имале работно искуство на иста или слична работна позиција ќе имаат предност.

Вашето CV пратете го на емаил: elena.radovic@primamk.com и Sazan.Alija@jti.com  , со задолжителна назнака  „Маркетинг Агент”.

Огласот е отворен до 21.11.2018 год.

КЛИКНИ