Правник

 • Објавен пред една недела
 • Проект 42
 • Активен до 20.11.2019
 • Позиција: Правник
 • Локација: Куманово

(преземи го огласот како слика)

Поради развојни цели на компанијата ПРОЕКТ 42 има потреба од работник на следнава позиција во Куманово:

ДИПЛОМИРАН ПРАВНИК

Како компанија нудиме:

 • Динамична работна средина
 • Свеж пристап кон работните обврски
 • Можност за развој во компанијата
 • Бонуси во зависност од видот и квалитетот на завршените задачи
 • Пријатна работна атмосфера и работа со млад и мотивиран тим

Потребни квалификации:

 • Високо образование
 • Со или без работно искуство
 • Комуникативни и организациски способности
 • Ефикасно завршување на задачите
 • Посветеност и одговорност
 • Лојалност

Сите заинтересирани кандидати може да ја испратат својата кратка биографија на е-пошта: vrabotuvanje@proekt42.mk

КЛИКНИ