Рецепционерка

  • Објавен пред 5 месеци
  • Hotel De KOKA
  • Активен до 28.03.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Hotel De KOKA:

Рецепционерка

Хотел Де КОКА, има потреба од нови вработени на работната позиција рецепционерка.

Потребни квалификации:

  • Минимум ССС (високо образование се смета за предност)
  • Задолжително одлично познавање на Англиски јазик (познавање на друг јазик се смета за предност)
  • Одлични комуникациски вештини
  • Љубезност
  • Спремност за тимска работа

Сите заинтересирани можат да пратат CV со прикачена понова фотографија на info@hoteldekoka.mk

КЛИКНИ