КУВАР и ПОМОШНИК КУВАР

  • Објавен пред 2 недели
  • Хотел Арка
  • Активен до 15.10.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Хотел Арка:

СОБАРКА - РЕЦЕПЦИОНЕР

Секторот Храна и Пијалоци во Хотел Арка***** има потреба да го дополни тимот со:

КУВАР и ПОМОШНИК КУВАР

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

  • Професионалност и желба за работа во реномиран угостителски објект;
  • Претходно работно искуство;
  • Педантност, ведар дух и колегијалност;
  • Флексибилност за работа во различни смени;
  • Дополнително познавање од областа на угостителството ќе се смета за предност.

Заинтересираните кандидати да достават свое CV на olja@hotelarka.mk со назнака "Za kuvar / pomosnik kuvar" или директно преку АПЛИЦИРАЈ на Кариера.мк.

Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.

Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи.

www.hotelarka.mk

КЛИКНИ