Референт за продажба

  • Објавен пред 2 недели
  • Мое Тобако
  • Активен до 15.10.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Мое Тобако дооел Скопје има потреба од персонал со работно искуство за работа во тобако 

основна плата 18.000 денари

Основни задачи:

  • Работа на каса,
  • Услужување на клиенти,
  • Прием на роба,
  • Грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиената во објектот.

Сите заинтересирани може да се пријават на

moetobako@gmail.com или на 078350043

КЛИКНИ