Промотерки и супервизор

  • Објавен пред 2 месеци
  • Дивајн Зоран ДООЕЛ
  • Активен до 13.01.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Куманово

Маркетинг агенција ДИВАЈН - долгогодишен лидер  во  организирање  и  извршување  на промотивни активности  и кампањи  за клиенти  од разновидни дејности  има  потреба  од амбициозни, одговорни, сериозни и комуникативни млади лица за ангажирње како:

 

Промотерки  и супервизори

 

Искористете  ја  можноста  со  нашата  агенција  да  се  забавувате  и  уживате  додека  работите  на  промоции и настани  за  познати  интернационални  брендови.

 

Ги  очекуваме  вашите  апликации  на: careers@divajn.com

И секако  не  заборавајте  ваша  целосна  фотографија  е  задолжителна !!!

 

 

Потребни квалификации:

 

Промотерки – Возраст од 18 до 26 години; не пониски од  1,65 м , конфекциски број М, комуникативни, сериозни со изразени организациски способности , одговорни и способни за работење во тим. Потребни се промотерки од Куманово и околината со задолжително познавање на албански јазик.

 

 

Супервизор – Возраст  од 18 до 28 години ,  да поседува возачка дозвола , да има сопствено возило на располагање со минимум 2 годишно возачко искусто во негово  управување во и надвор од македонска територија. Комуникативни, сериозни со изразени организациски способности , одговорни и способни за работење во тим. Потребни се супервизори од Куманово и околината со задолжително познавање на албански јазик.

КЛИКНИ