Продавач/ка

Плата од 18.000 ден.

 • Објавен пред 2 недели
 • Икона
 • Активен до 04.10.2022
 • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
 • Локација: Скопје
 • Facebook: ikonabookstore

(преземи го огласот како слика)

Книготека Икона има потреба од продавач во книжара.

Кандидатите треба да поседуваат:

 • Комуникациски вештини
 • Флексибилност за работа во смени
 • Познавање на книги
 • Основно познавање на англиски јазик
 • Желба за работа во продажба
 • Способност за работа во тим
 • Основни познавања на класична и современа литература
 • Основни компјутерски вештини

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »