Личност за чување на деца

  • Објавен пред еден месец
  • ПРОМО
  • Активен до 28.09.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Интернационална фамилија со место на живеење во Козле има потреба од професионална личност за грижа на деца во попладневните часови со флексибилно работно време.
 

Посакуваниот кандидат треба да е личност со позитивна енергија и спортски дух и да има познавање од англиски јазик и завршен педагошки факултет ќе се смета за предност.

 

Опис на работниот ангажман:

Помош при изработка на домашни задачи
Придружба надвор од домот
Патување во земјата и странство

 

Нудиме вработување и пријатна работна атмосфера.
 

Вашите CV-a испраќајте ги на маил:  family.int18@gmail.com 

КЛИКНИ