Заменик раководител на ресторан Радио Кафе Канал 77

  • Објавен пред 11 месеци
  • ГБЦ Комуникации ДООЕЛ
  • Активен до 16.01.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Штип

Заинтересираните кандидати можат да достават свое CV на меилот: vrabotuvanje@kanal77.com.mk,

да добијат информации на телефонскиот број: 078/ 322 896 или

директно во просториите на Радио Кафе Канал 77 на улица:

5-та Партиска конференција бб, Штип. 

 

КЛИКНИ