ДИВАЈН: Промотерки и Супервизори

  • Објавен пред 7 месеци
  • Дивајн Зоран ДООЕЛ
  • Активен до 14.08.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Цела Македонија

Маркетинг агенција ДИВАЈН - долгогодишен лидер  во  организирање  и  извршување  на промотивни активности  и кампањи  за клиенти  од разновидни дејности  има  потреба  од амбициозни, одговорни, сериозни и комуникативни млади лица за ангажирње како промотерки  и супервизори.

 

Искористете  ја  можноста  со  нашата  агенција  да  се  забавувате  и  уживате  додека  работите  на  промоции и настани  за  познати  интернационални  брендови. Бидете  дел од  нашите  тимови  за  престојниот  летен  период , уживајте  во  одморот  и  заработете.

 

За  пријавените  кандидати  ќе се организира  кастинг.

 

Ги  очекуваме  вашите  апликации  на: careers@divajn.com

И секако  не  заборавајте  ваша  целосна  фотографија  е  задолжителна !!!

 

 

Потребни квалификации:

 

Промотерка – Возраст од 18 до 26 години; не пониски од  1,65 м , конфекциски број М, комуникативни, сериозни со изразени организациски способности , одговорни и способни за работење во тим. Потребни се промотерки од следниве  градови ( Скопје , Велес , Штип , Струмица , Прилеп , Кавадарци , Неготино , Охрид , Кичево , Битола , Кочани, Гевгелија , Куманово , Тетово / Гостивар – задолжително да знае албански јазик)

 

 

 

Супервизор – Возраст  од 18 до 28 години ,  да поседува возачка дозвола , да има сопствено возило на располагање со минимум 2 годишно возачко искусто во негово  управување во и надвор од македонска територија. Комуникативни, сериозни со изразени организациски способности , одговорни и способни за работење во тим. Потребни се супервизори од следниве градови ( Скопје , Битола , Штип , Струмица , Тетово/Гостивар – задолжително да знае албански јазик )

 

 

КЛИКНИ