Унапредувач/ка на Продажба

 • Објавен пред една недела
 • Алма - М ДООЕЛ
 • Активен до 29.05.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Тетово

Алма - М ДООЕЛ објавува оглас за Унапредувач/ка на продажба, за реонот на Тетово

 

Работни задачи:

 

 • Подредување, следење и контролирање на производи (процентуално учество) на сталажи според стандарди и договори на Алма-М
 • Имплементација на цени, маркетинг активности (летоци, акции, настани, ...) и нивно истакнување
 • Следење и известување за активности на конкуренција
 • Изготвување извештаи и нивно навремено доставување
 • Следење на залиха на сталажи и во магацин/и на продажни објекти, следење на рокови на употреба и примена на ФЕФО методот
 • други работи по налог на претпоставениот

 

Потребни квалификации и вештини:

 

 • Минимум завршено средно образование
 • Флексибилност за работа на терен
 • Одлична комуникација, преговарање и ориентираност кон деловни клиенти
 • Професионално однесување
 • Организиран/а и аналитичен/а
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Динамичен/а, проактивен/а и насочен/а кон резултати
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Позитивен однос кон промени
 • Работа и познавање од компјутери (MS Office пакет)
 • Пожелно е поседување возачка дозвола Б – категорија, но не е задолжително
 • Пожелно е познавање на англиски јазик

 

Потребно искуство:

 

 • Претходно работно искуство не е потребно

 

 

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации и вештини СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ со нивната професионална биографија која може да ја достават на следната e-mail адреса:

vrabotuvanje@alma-m.mk со задолжителна назнакаУНАПРЕДУВАЧ/КА НА ПРОДАЖБА ЗА Тетово“.

 

Напомена:

 

 • Работниот однос се заснова на определено време од 1 месец со можност за продолжување.
 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнакаУНАПРЕДУВАЧ/КА НА ПРОДАЖБА ЗА ТетовоНЕМА да бидат разгледани!
 • Дневно работно време е претпладне, од 08.00 до 16.00 часот, од понеделник до петок.
 • Паричниот износ на основната нето плата за огласеното работно место изнесува 15.000,00 денари зголемена за додаток за работна успешност.
 • Рок во кој ќе се изврши изборот – доколку на огласов се пријават до 200 кандидати, изборот ќе се изврши во рок од 45 дена, од 201 до 500 кандидати, изборот се врши во рок од 90 дена и над 500 кандидати, изборот се врши во рок од 120 дена, по истекот на рокот за пријавување.
 • Ве молиме без телефонски јавувања

 

 

АЛМА-М ДООЕЛ Скопје е секогаш отворена за соработка со кандидати кои се вредни ентузијасти и сакаат да работат со тим кој секогаш е спремен за нови предизвици во иновативна и динамична околина.

КЛИКНИ