OПШТ РАБОТНИК ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ВЕНТИЛАЦИЈА

Активни огласи од Фасилити Менаџмент Сервицес дооел:

Senior PHP Lead Developer (TYPO3) - Angular Developer (male/female) - Хаусмајстор / Електричар - ХАУСМАЈСТОР/МОЛЕР

(преземи го огласот како PDF)

 

Oпшт работник за чистење на вентилација

Потребни квалификации:

 • Завршено средно стручно училиште  
 • Претходно работно искуство со чистење на вентилациони канали (не е задолжително но ќе се смета за предност),  
 • Способност за работа со временски рокови, подготвеност за работа на терен
 • Способност за тимско работење,
 • Пожелно е поседување на возачка дозвола Б категорија


Личен профил:

 • Способност за работа со рачен, батериски и електричен алат при инсталции на уреди и опрема,
 • Одговорен и посветен однос кон работата, тимски работник, спремност за завршување на задачите во зададениот временски рок,
 • Прецизно, внимателно и грижливо ракување со алатот, опремата и деловите,

 

 Работни обврски :

 • Проверка на вентилациони системи и канали со најсовремена опрема
 • Хемиско чистење на клима единици
 • Детекција на дефекти и отстранување на истите
 • Отстранување на сува маснотија и чистење на мрсни вентилациски отвори
 • Проценување и подобрување на квалитетот на воздухот

 

Заинтересираните кандидати да пратат CV на следнава емаил адреса info@ventclean.mk со назнака за работната позиција за која аплицираат

КЛИКНИ