Асистент за продажба

  • Објавен пред 4 месеци
  • Lush
  • Активен до 27.08.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

LUSH - City Mall  бара асистент за продажба во Скопје.

Плата: 18000 денари + бонуси,  

за полно работно време.

CV со телефонски број и фотографија на: info@lush.com.mk.

Препорака и мотивационо писмо пожелни.

Без телефонски јавувања.

КЛИКНИ