Касиер/ка

  • Објавен пред една недела
  • Нордиц Фруитс ДООЕЛ
  • Активен до 22.05.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

О Г Л А С
За вработување на 2 продавач/ки, во „Нордик Фруитс“ ДООЕЛ – Скопје, на работно место продавач/ка – касиер/ка на продавница во регион Скопје, бул. Партизански Одреди бр. 47, во близина на Универзална Сала.
Кандидатите треба да ги исполнат следниве услови:

  • Завршено средно образование;
  • Работно искуство од најмалку 1 (една) година;
  • Работното време за горенаведеното работно место, се одвива во смени.
  • Неделното работно време изнесува 48часа, од понеделник до недела.

Заинтересираните кандидати треба да достават CV во електронска пошта: [email protected] или контактирајте не преку телефон на 070/247-111