M1 супервизор контролор

За компанијата: Толлакс ДОО Скопје во своето портфолио има 18 Продажни објекти М1 Киоск распоредени во централно градско подрачје, Центар, Кисела Вода, Бисер, Универзална Сала,Соборна црква, 1 Поло Супермаркет. Толлакс ДОО Скопје е генерален увозник за неколку брендови од тобако и кондисторската индустрија. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Толлакс
 • Активен до 25.06.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

ТОЛЛАКС ДОО Скопје е компанија со основна дејност, трговија на мало, во специјализирани тобако продавници М1 киоск и специјализирана продавница за списанија и продажба на карти М1медиа(лоцирани на 13 ексклузивни локации во СКОПЈЕ) и ПОЛО маркет, бренд кој е во фаза на развој.

ТОЛЛАКС ДОО Скопје има потреба од нова работна позиција: 

Супервизор- контролор (М) со искуство

на неколку малопродажни објекти киосци

работно време во смени (прва и втора)

 

Работни обврски

-Контрола на продажни места-поставеност на роба, 

-Комуникација со вработените

-Распоред на смени

-Грижа за сопствени брендови

-Едукација на вработени

-Редовна контрола на залиха преку пописи

Потребни квалификации:

 • Работа во трговија како супервизор или менаџер на малопродажни објекти минимум 2 години,
 • Минимум средно образование (ССС) или високо образование (BCC),
 • Познавање на MS OFFICE  пакет,
 • Возачка дозвола Б категорија.

Личен профил:

 • Вредна и одговорна личност
 • Ведрина, љубезност и комуникативност
 • Лојалност, флексибилност и енергичност
 • Способност за индивидуална и тимска работа.

Основна нето плата се определува во зависност од претходното работно искуство, со можност за зголемување во однос на работната успешност согласно нормите поставени од страна на компанијата.

Компанијата го задржува правото да не ги контактира кандидатите кои нема да ги исполнат горенаведените квалификации.

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ !!!

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација:
испратете CV на mail: [email protected]  со назнака СУПЕРВИЗОР М1 киоск.