Mонтажер на сателитска опрема

  • Објавен пред 8 месеци
  • Master Sat
  • Активен до 25.03.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

МАСТЕР САТ, овластен сребрен партнер на TOTAL TV има потреба од монтажер на сателитска опрема. Претходно работно искуство во истата или слична област ќе се смета за предност, но не е пресудна за квалификација. Следува обука за оние кои досега немале работно искуство од оваа област.

Потребна е Б категорија возачка дозвола.

Информации за останатите детали околу работата ќе бидат дискутирани на интервјуто.

Сите заинтересирани можат да пратат свое CV со прикачена фотографија на: mastersat.total@gmail.com

Контакт телефон: 077\681-764

КЛИКНИ