ШОФЕР

 • Објавен пред 5 дена
 • HeadHunter
 • Активен до 19.09.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За потребите на наш клиент, водечка команија во производство и трговија на производи за здрава храна бараме:

 

                                                                                 ШОФЕР

 

 Опис на работното место:

 • Управување со службено возило за потребите на Друштвото.
 • Грижа за исправноста и хигиената на возилото

 

Квалификации:

 • Поседување на возачка дозвола Б- категорија
 • Минимум завршено средно образование
 • Комуникативност,уредност, одговорност

 

Ние нудиме

 • 40 часовна работна недела (понеделник до петок)
 • Обезбедени услови за работа

 

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Г- ца Ирина Кузевска на +389 70 370 649 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com до 19.09.2019.


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

 

КЛИКНИ