Козметичар

(преземи го огласот како слика)

Со цел задоволување на барањата на клиентите имаме потреба од Козметичар со искутво:
- Депилација (ладна, топла),

- Масажа (спортска, релакс, антицелулитна),

- Маникир,

- Педикир.

Нудиме пријатна работна атмосфера, месечни бонуси и можности за усовршување.

 

КЛИКНИ