3Д Визуелизатор

  • Објавен пред 4 месеци
  • VIZCRAFT
  • Активен до 15.06.2019
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Опис:

VIZCRAFT (  https://www.vizcraft.com/  ) има потреба од еден 3Д Визуелизатор на архитектонски проекти.

Полно работно време во нашите канцеларии во Скопје.

Изработка за 3Д модели и рендери.

Пост-продукција на рендери.


Потребни квалификации:

  • Одлично познавање на процесот за изработка на архитектонска визуелизација.
  • Одлично познавање на некоја од програмите за 3Д моделирање (AutoCad, 3DS Max, SketchUp и слични на нив).
  • Одлично познавање на Vray или Corona.
  • Одлично познавање на Photoshop.


Ве молиме сите заинтересирани да пратат CV  и портфолио на: info@vizcraft.com

КЛИКНИ