ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

 • Објавен пред една недела
 • PEKO DOO Skopje
 • Активен до 31.05.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Почитувани,

ПЕКО ДОО Скопје има потреба од 1 (еден) продавач на определно време 6 (шест) месеци со можност за продолжување, во едно од своите продажни места во Скопје.

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование
 • Познавање на англиски, албански и турски јазик
 • Со или без работно искуство
 • Основно познавање на MS Office

Личен профил:

 • Љубезен и професионален однос кон потрошувачите
 • Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи
 • Комуникативна, одговорна и лојална личност
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Динамичност, желба за работа и тимски дух

Работни задачи:

 • Услуга во согласност со процедурите на компанијата
 • Прием, редење, изложување и сортирање на робата
 • Грижа за хигиена во продажното место 
 • Работа на каса

Работно време:

 • Работното време ќе се организира во две смени, и тоа:
 1. Прва смена од 08:00-15:00 
 2. Втора смена од 14:00-21:00

 

Почетна месечна нето плата: 15.000 ден.

Сите заинтересирани кандидати својата Професионална Биографија (CV) може да ја достават по електронски пат на следнава адреса: pekomakedonija@gmail.com

*** Само кандидатите кои ќе бидат избрани во потесен круг ќе бидат контактирани

КЛИКНИ