Негувателки и медицински сестри

 • Објавен пред една недела
 • Vitave
 • Активен до 22.02.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Дом за стари лица Vitave во населба Радишани  има потреба од ангажирање на:

 

Негувателки и медицински сестри 

 

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование ( високо образование и насочено образование ќе се смета за предност),
 • Одлични комуникациски вештини,
 • Посветеност на професијата, континуирана едукација и напредување.

 

Лични карактеристики, вештини и спосособности:

 • Лојалност, професионалност и дискретност;
 • Одговорност, чесност и уредност во извршување на секојдневните обврски;
 • Почитување на семејните правила и вредности.

 

Ги замолуваме сите заинтересирани, да ги испратт своите апликации преку копчето „Аплицирај“

Би ни било драго доколку станете дел од нашето секојдневие и тим.

Контакт телефон за информации:  071 361 150

wwww.vitave.mk

КЛИКНИ