Магацински работник

  • Објавен пред 5 дена
  • ЕНМОН дооел
  • Активен до 28.10.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Охрид

Активни огласи од ЕНМОН дооел:

Референт за продажба

ЕНМОН објавува слободна работна позиција магацински работник во магацин Охрид.

  • Претходно работно искуство е предност, но не е пресудно.
  • Задолжително завршено средно образование, основни познавања од работа на компјутер,
  • Возчка дозвола Б-категорија.
  • 40 часа/неделно, прва смена 08:00-16:00, втора смена 11:00-18:00, секоја втора Сабота неработна.
  • Плата 18.000 - 20.000 ден.

Вашите апликации доставете ги на  [најави се за да го видиш е-маилот]