Продавам хармоника Weltmeister Stella, 60 баса

10.000 MKD

9.000 MKD

цената е фиксна

Карактеристики


Објавено воСпорт и рекреација - Музички инструменти и опрема
Цена9.000 MKD 10.000 MKD
цената е фиксна
ЛокацијаСкопје - Карпош
Тип Синтисајзер/хармоника/пиано

Опис на огласот


Продавам хармоника Weltmeister Stella, 60 баса, 5 регистри, половна и исправна.

барај огласи за вработување » барај останати огласи »