ХОСТЕСИ (ШАНКЕРКИ, КАСИЕРКИ)

Компанијата СЕНАТОР МАКЕДОНИЈА ДОО Скопје има потреба од вработување на хостеси (шанкерки, касиерки), за работа во Автомат клубови за игри на среќа во Скопје.

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование
  • Работно познавање на компјутери
  • Не е потребно работно искуство

Личен профил:

  • Професионален однос кон клиенти
  • Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи
  • Комуникативна, одговорна и лојална личност
  • Самоиницијативност и посветеност на работата

Заинтересираните кандидати задолжително да испратат CV со фотографија на e-mail: contact@casino-senator.mk .

КЛИКНИ