КАСИЕРИ/КИ ВО АВТОМАТ КЛУБ

  • Објавен пред 4 месеци
  • ТД ДИВЕН доо
  • Активен до 14.07.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ТД ДИВЕН доо:

КАСИЕРИ/КИ ВО АВТОМАТ КЛУБ

ТД ДИВИЕН Доо- Скопје има потреба од персонал-касиери/ки за работа во Автомат Клубови во Скопје. Сите заинтересирани кандидати, Ве охрабруваме да испратите свое CV на tddivien@yahoo.com или да се јават на тел бр. 022036-012.  Нудиме одлични работни услови.

КЛИКНИ