ГРАДЕЖНА ФИРМА ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ

  • Објавен пред 3 месеци
  • Orbita Construction
  • Активен до 14.07.2018
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Градежна фирма има потреба од градежни лимари, бравари, монтери, мајстори за изработка на алуминиумски фасади и мајстори за изработка на стаклени фасади.

Контакт - 078-212-460, Александар

КЛИКНИ