Леорон

ЕМБС: 6598650
Индустрија: Едукација
Адреса: ул. Бразда бр. 20/82
Град: Скопје
Телефон: 02/3298--411
Facebook: leoroninstitute
Вграден врз силното искуство во производствениот сектор, што основачите го развија во Шведска за време на глобалното проширување на 90-тите години, LEORON еволуираше во сеопфатен институт за обука, нудејќи решенија за обука и развој во сите стратешки корпоративни функции, вклучително и корпоративни финансии, човечки ресурси, SCM, операции , и инженеринг. Со стратешка дистрибуција на нашите канцеларии во водечки локации, како што се Дубаи, Ријад, Јонкопинг, Скопје, Акра и Алмати, нашиот тим експерти обезбедува околу 1200+ курсеви годишно, а околу 15000+ професионалци се опремени со соодветно образование и најнови увиди во широк асортиман на индустрии низ регионот ЕМЕА. Мисијата на LEORON е да им помогне на нашите клиенти низ целиот свет да ја зголемат нивната конкурентност преку подобрување на нивото на компетентност на нивните вработени, преку врвни квалитетни решенија за обука и развој испорачани од ненадминливи глобални експерти и олеснети од најдобрите менаџери за обука во индустрија.

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »