ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ ИЛИНДЕН

ЕМБС: 6769500
Индустрија: Аутомото
Адреса: ТИР3, Скопје2, 1041 Илинден
Град: Скопје
Телефон: (02)551-2851
Facebook: vanhoolmk
ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт тел.бр. (02) 551-2851

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »